Povestea unui succes, la Hunedoara. Cum sa iti transformi visul in realitate!

Povestea indrazneata inceputa acum un an de zile, despre al carei inceput care va spusesem in articolul de pe site, a ajuns la faza culegerii primelor roade.

Ambitia si hotararea tanarului hunedorean Vlad, impletite cu profesionalismul demonstrat de catre echipa ADAL CONSULT, au asigurat toate premisele necesare unui start lansat in afacerile din domeniul tehnicii dentare.

Dupa o perioada de pregatire atenta a tuturor pasilor, intr-o colaborare excelenta si cu cei de la Banca Transilvania Hunedoara si OTIMMC Timisoara, s-au parcurs toate etapele procedurale de achizitie a modernei aparaturi, iar astazi, pe piata serviciilor de tehnica dentara din judetul nostru se afirma cu toata increderea noul start-up DentActive Hunedoara.

Beneficiar al unei finantari nerambursabile de aproximativ 200.000 lei asigurate de statul roman prin intermediul programului Start-Up Nation 2017, de acum Vlad pune la dispozitia medicilor dentisti si pacientilor acestora cele mai eficiente dispozitive si lucrari stomatologice, create cu sprijinul aparaturii, materialelor si instrumentarului de ultima generatie achizitionate prin proiect.

dentcdentbDentadentd

Tanarul dar competentul tehnician dovedeste, astfel, ca atunci cand iti propui ceva si te lupti sa gasesti cele mai eficiente solutii pentru atingerea propriilor obiective, nimic nu iti poate sta in cale, iar drumul catre o afacere de succes te conduce intotdeauna spre destinatia mult dorita!