Succes deplin pentru ADAL CONSULT la Start-Up Nation 2018-2019

Astazi s-a publicat lista preliminara a proiectelor evaluate in programul national Start-Up Nation 2018.

 

Dintre cele 33514 proiecte depuse, primele 13005 in functie de numarul de angajati asumat prin proiect, au intrat in evaluarea initiala.

 

In cadrul programului, 22 de clienti au apelat la serviciile ADAL Consult.

 

15 dintre acestia, din cauza profilului de activitate bazat de obicei pe echipamente si softuri inovative mai mult decat pe capitalul uman (prestari servicii medicale, industrii inovative, sectorul productiei culinare etc), nu avut nevoie de un numar mai mare de 3 maxim 4 angajati, fiind astfel pusi in situatia de a nu intra in prima etapa de evaluare, asteptand o eventuala suplimentare a celor 10000 de proiecte admise la finantare.

 

Satisfactia maxima pentru munca depusa a venit astazi, cand, la publicarea listei proiectelor evaluate, am constatat ca TOATE CELE 7 PROIECTE ADAL CONSULT EVALUATE AU FOST DECLARATE ADMISE: 5 dintre ele – direct, iar celelalte 2 in asteptarea actualizarii situatiei celor care se retrag de la finantare!

sunReusim, asadar, prin colaborarea excelenta cu clientii nostri, atragerea in judetul Hunedoara a unei finantari nerambursabile de 1196944.30 lei si, mai mult, asiguram crearea suplimentara a 31 noi locuri de munca.

Succesul acestei sesiuni ne permite, inca o data, sa ne asiguram potentialii clienti de intreaga noastra implicare in sprijinirea transformarii viselor in realitate si sa le garantam tuturor ca parteneriatele incheiate cu compania noastra ii vor ajuta sa faca pasi importanti spre atingerea rezultatului dorit!

Pentru ca “visul tau – responsabilitatea noastra!”.