ADAL CONSULT – la ceas aniversar: 3 ani cu SUCCES!

La ceas aniversar, în ziua împlinirii a 3 ani de activitate, compania ADAL CONSULT se poate considera deja o certitudine în viața economică a județului Hunedoara. Reunind un colectiv de oameni pasionați, perseverenți și cu expertiză în activitățile pe care le desfășoară, ADAL a urcat treaptă cu treaptă pe scara încrederii celor cărora se adresează.

Astfel, nu a fost percepută ca o surpriză depășirea pragului de 50 de clienți și parteneri comerciali care au apelat la serviciile oferite de compania noastră. Provenind din cele mai diverse sectoare de activitate, dintre care enumerăm doar call-center, servicii de alimentație publică, publicitate, servicii medicale, comerț on-line, transporturi rutiere de persoane și mărfuri, lucrări edilitare, IT, construcții sau comerț alimentar, și beneficiind de consultanță în obținerea finanțărilor nerambursabile, în promovare onlinelegislațiedezvoltare rețele comerciale, organizare evenimente, asistență juridică sau financiar-contabilă ori în managementul echipelor de vânzări, persoanele juridice din țară și din străinătate care ne-au solicitat sprijinul în diverse etape ale afacerilor desfășurate ne-au devenit parteneri în colaborări caracterizate de profesionalism și seriozitate. Punând la socoteală și sprijinul acordat asociațiilor non-profit dornice să performeze în domeniile alese și alături de care am conceput câteva proiecte de o reală însemnătate, ne putem declara siguri că am ajuns la statutul de partener eficient al tuturor celor aflați pe drumul spre succes!

Cifrele sunt și mai clare și evidențiază realizarea unui procent de 97,61% în cazul ratei de succes a proiectelor evaluate, precum și obținerea unor finanțări nerambursabile care însumate depășesc 370.000 de euro.

succes

Odată ajunși la setarea acestui înalt nivel de standarde oferite în fiecare parteneriat aflat în derulare, ne reafirmăm angajamentul de a nu ne abate în niciun moment de la respectarea propriilor valori și îi asigurăm pe toți cei interesați de obținerea sprijinului nostru că vor beneficia din plin și de acum încolo de cele mai adaptate instrumente puse la dispoziția ideilor lor de business.